Stronger Life

En vecka med studier

God morgon mina fina. 💚 Vilken vecka jag har haft. Vab hela veckan, hur typiskt Ă€r inte det. NĂ€stan som att barnen slĂ€pper taget om allt och dĂ„ kommer sjukdom. Lite som nĂ€r vi vuxna Ă€r stressade under en lĂ€ngre tid och sen nĂ€r det lĂ€gger sig sĂ„ kommer nĂ„gon sjukdom. Jaja, vi överlever, det gör vi alltid, men nu Ă€r det en som Ă€r förkyld och den andra som har ont i magen. Vi har varit hos lĂ€karen men det blev en riktigt vĂ€rdelös lĂ€kare tyvĂ€rr. SĂ„ det blev 50 min bortkastad tid.

Hur som helst sÄ har jag passat pÄ att studera en hel del medan barnen varit hemma sjuka, det som Àr sÄ bra nÀr de Àr tillsammans, Àr att det inte behövs sÄ mycket av mig. De Àr stora och sköter sig sjÀlva. Gör sina mysiga kojor och leker lite lÀtt. SÄ ibland ligger jag med de och myser men oftast Àr jag uppe och gör mat, tvÀttar, pluggar.

Jag har börjat en kurs inom anatomi och fysiologi. Jag har sedan mÄnga Är tillbaka, varit intresserad av kroppen, trÀning, kost /nÀringslÀra. Det Àr intressant hur vi lever, hur vi mÄr och vad vi kan göra för att mÄ bÀttre. Och jag brukar alltid ta nÄgra smÄ kurser hÀr och dÀr vid sidan om jobb, för att jag Àlskar att lÀra mig nytt. SÄ denna gÄng blev det ett rÀtt svÄrt Àmne dock.

studera-plugga-ptonline

Jag tycker det Àr rÀtt viktigt att hÄlla hjÀrnan igÄng pÄ olika sÀtt, antingen genom att lÀsa böcker eller att studera nÄgot och sÄ vidare. Att hÄlla hjÀrnan igÄng Àr att hÄlla borta demens i Àldre Älder sÀgs det, alltsÄ hjÀrngympa Àr bra. Sen finns det olika sÀtt att göra det pÄ.

 

traning-workhard

Skapa en blogg pÄ LOPPI.se du ocksÄ, klicka hÀr!

Kommentarer

LĂ€mna ett svar

LÀs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vÄr integritetspolicy.