Stronger Life

En vecka med studier

God morgon mina fina. ? Vilken vecka jag har haft. Vab hela veckan, hur typiskt är inte det. Nästan som att barnen släpper taget om allt och då kommer sjukdom. Lite som när vi vuxna är stressade under en längre tid och sen när det lägger sig så kommer någon sjukdom. Jaja, vi överlever, det gör vi alltid, men nu är det en som är förkyld och den andra som har ont i magen. Vi har varit hos läkaren men det blev en riktigt värdelös läkare tyvärr. Så det blev 50 min bortkastad tid.

Hur som helst så har jag passat på att studera en hel del medan barnen varit hemma sjuka, det som är så bra när de är tillsammans, är att det inte behövs så mycket av mig. De är stora och sköter sig själva. Gör sina mysiga kojor och leker lite lätt. Så ibland ligger jag med de och myser men oftast är jag uppe och gör mat, tvättar, pluggar.

Jag har börjat en kurs inom anatomi och fysiologi. Jag har sedan många år tillbaka, varit intresserad av kroppen, träning, kost /näringslära. Det är intressant hur vi lever, hur vi mår och vad vi kan göra för att må bättre. Och jag brukar alltid ta några små kurser här och där vid sidan om jobb, för att jag älskar att lära mig nytt. Så denna gång blev det ett rätt svårt ämne dock.

studera-plugga-ptonline

Jag tycker det är rätt viktigt att hålla hjärnan igång på olika sätt, antingen genom att läsa böcker eller att studera något och så vidare. Att hålla hjärnan igång är att hålla borta demens i äldre ålder sägs det, alltså hjärngympa är bra. Sen finns det olika sätt att göra det på.

 

traning-workhard

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.