Stronger Life

Att jämföra är bra

I samarbete med Bytelbolag

Räkningarna bara rasar in! Snälla någon, det va väl nyss vi betalade alla tusentals räkningar man har haha. Man får en paus på 1 vecka ungefär sen är räkningarna på ingång igen. Jaja, det finns inget att göra än att betala in de.

Men något jag faktiskt brukar göra, är att sätta mig ner med en budget lite då och då. Jag tycker om att göra kalkyler och räkna ut hur mycket vi har i räkningar, hur mycket vi får in i inkomst och se hur mycket vi kan spara undan och till vad. Sätta upp mål, drömmar och nya idéer. Jag vet inte varför jag älskar sånt men det gör jag.

Hur som så brukar jag också se över vilka räkningar jag kan göra något åt och nu är det inte många man kan styra över men elräkningen är ju en av de man kan det. Elräkning och möjligen telefon samt tv och internet. Jag tror att det här med elräkningar är svårt, det finns så många bra erbjudanden och det bästa är väl att ska man byta elbolag så ska man jämföra först.

samarbete

Jag har bytt flera gånger utifrån det erbjudande de ger mig men också med ett miljötänk medvetet. Just nu har jag Göte tror jag och Fortum är min nätleverantör men jag ska se över att skaffa allt och samma hos Fortum. De har ju 100% fossilfritt och prisgaranti. Bra för mig och miljön.

Om du också skulle vilja beta mer om Fortum eller tänker byta så sök lie information först, jämför och ring de om du har frågor. Nedan ser du lite snabbfakta om det är till någon hjälp och vill jämför elavtal från Fortum.

Snabbfakta

  • Bra klimatval? Ja. 100% av din el är fossilfri.
  • Prisvärt? Ja. Fortum erbjuder prisgaranti, vilket innebär att de matchar priset om du skulle hittat ett lägre någon annanstans.
  • Om företaget: Finländskt bolag grundat 1998, aktivt i Norden och Baltikum.
  • Betalsätt: Autogiro, E-Faktura, Kivra, eller Bankgiro.
  • Typ av el: Vindkraft, solkraft, vattenkraft och kärnkraft.
  • Elavtal: Fast, rörligt, och Vintersäkrat.

Jag tycker det är rätt viktigt att man har koll på sin ekonomi och att man inte bara betalar hejvilt utan att veta om det finns bättre, om du betalar dubbelt eller hur det nu är. Och sen har vi ett ansvar när det kommer till miljön. Vi lånar ju en massa ur jordens resurser, det är inte mer än rätt att vi ser över hur vi lever och hur vi kan göra det bättre. Tycker ni inte?

Tillsammans kan vi spara pengar och spara på naturen.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.