Stronger Life

Väntar på drömmen

Det verkar som att det inte blev något av den där lägenheten jag ville ha i Enskede. Jag såg verkligen fram emot den och har liksom inte fått svar än heller. Personen som har lägenheten verkar lite lätt upptagen och distraherad så man kan bara få svar 1 gg i veckan om man har tur. Så jobbigt med såna människor, som liksom vill flytta från sin bostad men verkar ändå inte ha tid för det. ??‍♀️

Hur som helst så ger jag inte upp. Jag har sett en 5a här i området vi bor i och egentligen vill jag inte bo här, men börjar närma mig desperation så jag är typ villig att kolla på den i alla fall.

Jag försöker ofta tänka på att livet är bra, att det blir vad man gör det till, att något bra kommer snart. Jag brukar få en sån känsla då och då, att nått riktigt bra är på ingång.. Och det brukar det vara, bara inte just det här med bostaden verkar det som. Allt händer väl av en anledning men jag vill verkligen inte bo kvar i det här området, tycker den är svintråkig och det har börjat hända så mycket här trots att det är ett villaomårde som är rätt så lugnt. Men det kanske är just därför, för att det är lättare att ”inte synas” då det är så lugnt här.

Jag vill ha mer liv, mer rörelse men ändå inte bo mitt i smeten. Jag vill ha nära till centrum, kommunalt åk och allt. Enskede är i mitt hjärta dessutom, det är mitt område där jag växt upp. Och barnens skola (högstadie) kommer mest troligt bli i Enskede också. Så varför ska jag då stanna kvar i det här området?

strongerlife-positiv-mindset

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.