Stronger Life

En glimt av mitt gamla jag

Innehåller annonslänkar

God morgon mina vackra. Jag känner mig på glatt humör idag. Vet inte ens varför men så kan det vara ibland och då är det bara att tacka och ta emot. Jag känner att vi är i mitten av februari och jag har så mycket spännande framför mig, är bara så glad. Jag känner mig taggad på livet, på framtiden och har stora hopp, önskningar och drömmar på att saker och ting ska gå som jag vill.

Jag älskar den känslan faktiskt och många gånger får jag den när våren är på ingång. Nu vet jag inte om den är det men det kan man alltid hoppas, bara några plusgrader mer så att man slipper klumpiga jackor. 🙂

Jag har aldrig varit kjoltjejen direkt men tycker ändå att den här stilen är bara så fin. På andra är det stilrent och vackert men på mig själv är jag rätt säker på att det skulle vara som att sätta på en kjol på en liten flodhäst. På ett gulligt och snällt sätt menat mot mig själv. Låter ju rätt gulligt i mitt huvud men mindre fint när man skriver det. Men det jag menar är att jag har så breda höften att jag tror att det är det som alltid gjort att jag inte direkt fastnat för kjolar. jaja alla har olika smak. Jag älskar byxor, jeans och finbyxor.

Den här hösten önskar jag vara nere i en form som ger mig möjlighet att ta upp mina stövlar igen, använda mina smalare jeans igen och se en glimt av mitt gamla jag.

 

Gina Tricot Armband / Vagabond Väska / Gina Tricot Ringar / Gina Tricot Kjol / Ellos Collection Polotröja / Gina Tricot Örhängen / Agnes Cecilia Stövlar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.