Stronger Life

Jag kom in på utbildningen

Hårt idag att vara trött och ha mycket i skallen. Men det är så jag funkar, många bollar i luften, många planer. Snart ska jag stänga ner datorn gällande jobb och ta mig ett rejält träningspass. Vare sig jag orkar eller inte men jag har inte lyckats få till 4 pass på en vecka på väldigt länge så det här börjar känns rätt löjligt. Hur svårt ska det vara?! Kör bara, trött eller inte så piggnar man ju till när man väl tränar. Så idag tänker jag att jag inte borde ha ursäkter.

Jag vet inte hur mycket jag har berättat om att jag ville ta en utbildning inom kostrådgivning? Men jag kom in på utbildningen i alla fall. Känner mig så galet glad och den börjar redan nu i mars. Jag vet inte hur jag tänkt att hinna med allt, det har gått väldigt snabbt faktiskt. Men jag ska sätta mig och prata lite mer med maken om hur vi kan, ska och bör göra. Vi har en dyr bostad och sen har vi barn att tänka på också så det är inte bara att kasta sig in i. Men jag vill gärna bryta mig loss från den vardagen jag har idag och vill göra en skiftande ändring, kanske det är min tur nu..

strongerlife-pt-didi

Drömmar är till för att uppfyllas, för att jaga, för att förverkliga. Att drömma är inte en härlig känsla när det bara är en dröm som blir nästintill desperation för att du inte kan uppnå det. En dröm ska vara ett mål, ett mål du vill uppnå i ditt liv för att leva bättre, gladare, lyckligare, nöjdare, lättare.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.