Stronger Life

Gymtest

gym-viktresa

Innehåller annonslänkar

Det gick jättebra på gymmet! Det var stort och superfräscht. Det fanns lite av allt möjligt där, crossfit sal och massa annat skoj. Maken är hooked, tror han gärna byter till det gymmet också. Men jag måste säga att det är väl bättre att vänta och se vart vi kommer att flytta. För om vi hamnar i Enskede så har vi Puls och träning nära oss och hamnar vi på Södermalm så har vi helt andra utbud. Så ja jag tycker vi inte ska förhasta oss. Men visst gillade jag gymmet. Grymt va det.

Det roliga var också att han körde på ett av mina pass! Så han har blivit ”mammafitness’ modierfierad” haha. Fick han att svettas rejält. 🙂

viktresa-viktnedgang

 

Från det ena till det andra. Jag är så glad för att jag lyckas sälja av mina saker här hemma. Jag har sålt två märkesväskor, barnböcker och idag kommer en till tjej och ska köpa lite saker. It feels good. Så snart jag har sålt av lite till, det sista jag har just nu, så ska jag ersätta det med nya byxor och en ny väska och kanske nya skor. Jag försöker verkligen göra så att jag kör några saker ut och först då kan det bli några saker in. Nu när jag tänker efter så borde jag verkligen prioritera nya skor!

Jag såg också att i Farsta centrum så hade det öppnat en second hand butik som jag tror heter Busfrö. Där vill jag kolla om man kan lämna in saker som ska säljas och även komma om man hittar något skoj.

 

 

Ellos Väska / Vero Moda Jeans / essie Nagellack / Blundstone Chelseaboots / Snö of Sweden Örhängen / Vila Tröja / Vila Mockajacka

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.