Att göra det själv – Stronger Life

Stronger Life

Att göra det själv

I samarbete med Verktygshandlarn

Nu har jag pratat med min mäklare och vi kom fram till att vi väntar med att renovera badrummet i Spanien och tar måleriet istället. Vi målar om allt vitt, inklusive snickeriet. Det kommer att bli jättefräscht tror jag och bara det “lilla” kommer att kännas som ett lyft.

Jag önskar att jag var mer händig faktiskt, att jag kunde bygga och snickra. Eller att maken va det. Då hade vi kunnat bygga hur mycket härliga möbler som helst. Men lite cred ska han ha, han byggde ju altanen åt oss, helt själv. Han frågade lite om vad man skulle tänka på och hur man byggde grunden, av grannarna, sen körde han på. Inte så illa. Stort och fint blev det. Och än har vi inte fallit under något hål eller liknande.

Det finns ju iof en massa olika guider för att göra det själv där ute så det är väl kanske inte så svårt att lyckas numera. Och näthandel där du kan få bra hjälp samt bra verktyg för att utföra ett bra arbete. Jag har en kollega som faktiskt håller på att bygga om hemma och tar hjälp av DIY videon. Smart grej det där.

Nu är jag mer inne på att göra om i Spanien än i Sverige eftersom jag känner mig rätt klar med huslivet och allt. Jag vill verkligen hitta en lägenhet att bo i, som jag trivs med och inte behöver vara obekväm i på somrarna. Lång historia men jag är inte hemma i mitt hem. Hur fint det än är så trivs jag för en stund men inte mycket mer efter det. Så det är väl dags att göra något åt det, om vi nu vågar. Tycker det är lite läskigt att bara flytta.. men det är sjukt larvigt för vi är ju inom samma stad! Dit jag vill är ju bara 2 km ifrån. Vi byter inte ens skola!.

Jaja vi får se hur det blir med den grejen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.