Hon ska köpa i Spanien – Stronger Life

Stronger Life

Hon ska köpa i Spanien

Kopa-hus-i-spanien-flytta

Jag är så glad över att en vän J ska köpa bostad i Spanien där vi bor. Kanske inte precis där vi bor, det får vi se helt enkelt, vart de landar. Men att hon ens är intresserad och tänker starta processen får mig att bli så glad!!

Nu har jag granne, ny vän och snart gammal vän också. Har jag tur så får jag dit bror och hoppas även på något från min mans sida. Vad mysigt att ha så många nära runt omkring. Det gör det så mycket roligare när man är där, att det mest garanterat kommer att finnas någon där när man själv är där, som man känner.

Vi har satt igång processen nu i alla fall och är i fullrulle med att skicka dokumentation för att få lånelöfte och sen när allt är klart så är det bara boka in en resa dit ner och självklart får de hyra vår bostad för att under deras vistelse kunna hitta sitt nya hem i Spanien. Iiiii vad kul !

Idag ska jag ner (från jobbet) en sväng till shoppingcentrumet,  för att hitta något skoj till barnen. De har ju blivit lite fixerade vid att vi alla ska minsann firas på alla hjärtans dag och inte bara mamma och pappa. Utan alla. Ja det har de rätt i, så klart ska man fira de också, så jag tänkte köpa hem en liten daimtårta och kanske något litet smått smycke till håret eller liknande. De blir alltid glada för det lilla. Även om det skulle vara kinderägg. Mina små söta korvar som är så tacksamma.

Ha en glad alla hjärtans dag idag!!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.