Stronger Life

Förtjänar jag detta?

Fasen jag trodde att det var fredag idag, jag har varit inne på fredag sedan morgonen, så irriterande. Men det är ju bara torsdag. Snart så. I helgen har vi inte mycket att göra mer än fira min far och fira alla hjärtans dag men det händer på en och samma dag. Sen tänkte jag faktiskt gå till biblioteket en sväng på lördag och söndag för att sitta där 2 timmar per vardera dag och studera lite latinska ord på kroppen, som förberedande inför en möjligtvis kommande utbildning. Jag har fått tag i viss litteratur för att kunna förbereda och självklart gör jag det om jag kan. Med mina barn är det svårt och jag har svårt att se hur andra mammor gör när de har två barn, som dessutom är mer mammiga. Hur gör de med heltidsjobb, studier, barn och hela familjelivet?

Jag har gjort så att jag har suttit ner och pratat med min familj. Och med min familj så menar jag allt från make till föräldrar. Jag har förberett de på vad som kanske, komma skall. Studier, heltidsjobb och fullt ös från min sida. Jag har inte bestämt mig om jag vill gå ner i tid ifall jag kommer in på studierna, för jag är inte så sugen på att förlora pengar. Men samtidigt ska detta bli något som håller i längden och som inte gör att jag stressar upp mig för mycket och smäller rakt in i väggen av.

strongerlife-Didi-Toro-happy-lycklig

Min far kommer att hjälpa till med hämtningarna om det ens kommer att behövas, allt beror på vilket jobb maken får.
Min mor kommer att hjälpa till alla dagar hon är ledig och fixar med middag och barnhämtning.
Maken tar det mesta av allt annat och stöttar galet mycket.

Jag fattar inte, hur har jag kunnat vara så lyckligt lottad i livet att jag hittar en sån man som denna? Vad har jag ens gjort för att förtjäna denna man? Han säger aldrig nej till mig, han nekar mig inte jobb, studier, flytt, köp av boende i utlandet, resor, semestrar, alla mina förbaskade påhitt. Att bygga trall, att köpa möbler, att sälja sånt som funkar etc. Han säger aldrig nej. Och att nu vilja studera mitt i hans nedläggning av anläggning, det är bara för mycket. Tack gode Gud, för att jag har en sån fin man!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.