Stronger Life

Take control

Innehåller annonslänkar

Jag har fått upp ett intresse för kost och träning på en annan nivå måste jag säga. Jag vill veta mer, förstå mer och få kunskap även för min egen del. Jag blir mer och mer intresserad va att göra nyttiga frukostar, få med mig proteinrika mellisar och äta näringsrikt för att få bra energi, känna mig lätt och pigg på dagen. Allt kräver mycket planering men det går.

Idag får jag hjälp av min kostrådgivare att lägga upp ett schema men jag skulle vilja klara mig själv. Så jag har funderat rätt mycket på att ta en kurs, utbildning och kanske i samma veva dra på mig en utbildning på köpet.

Jag vet inte än, men planering är AO för att få något att funka i livet. Att ha en bra kalender, bok så att man har kontroll över läget. Bra info och bra kost för att orka studera samt stöd hemifrån. Jag ser fram emot den här nya inriktningen jag håller på att ta i livet. Ett nytt stort kliv åt ett annat håll. Spännande att se vart det här kommer att leda någonstans.

Skapa din egna kalender och skapa din egna müsli med hjälpa av nedan. Bra start på morgonen med koll på läget och bra frukost.

 

 

Create your own calendar / Create your own müsli

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.