Dagens recept – Stronger Life

Stronger Life

Dagens recept

Jag skulle ha tränat idag men fick besök när jag kom hem så det blev ingen träning, typiskt. Jag får ta det imorgon, tänker inte ge mig, jag SKA träna alla mina 4 ggr denna vecka. Men medan jag inte tränar så får jag lov att sköta kosten extra mycket.

Dagens middag bjuder på sallad och sötpotatisplättar. Jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att de skulle bli goda men hörrni, det blev jättegott!

Recept. 

ca 190 gram sötpotatis

2,5 st ägg

70g äggvita

1 tesked kokosolja (eller det som behövs)

Gör så här: 

Vispa äggen och äggvitan i en bunke.
Mosa kokta potatisarna med en gaffel.
Blanda potatisen med äggen till en smet.
Stek plättarna i kokosolja, ca 3 min/sida.

Mina gick sönder lite men det smakade jättegott. Så värt och ät med en smarrig sallad. Mättar mer än vad man tror.

 

Nu ska jag sätta mig ner med barnen lite och har precis gjort läxor och ätit middag. Sen blir det varmt bad för the mom för jag har haft en sån huvudvärk idag. Typ ont i ögonen, som en spänningshuvudvärk fast utan själva huvudvärken. Skumt. Men jag vet att jag har mycket i huvudet just nu, galet mycket som jag försöker planera upp. Men det ska gå bra ska vi nog se till.

Säger god natt nu. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.