Stronger Life

Stronger Life

Vad är hälsa, vad är fitness, vad är wellnes, vad är träning, motion, mindfulness och kost? Jag tycker allt handlar om samma sak mer eller mindre. Jag tycket att det står för att må bra, att vara stark men inte bara i kroppen, musklerna utan också mentalt. Att vara stabil i livet, att ha en bra balans.

Jag älskar att jag kom på namnet Stronger Life på bloggen och hoppas att den ska gå minst lika bra som min gamla blogg. Jag gav upp den efter att ha blivit rätt så terroriserad av en person under 7 års tid. Lång historia som jag kanske tar upp någon gång när jag orkar. Men tiden är inte inne för det än.

Jag har alltid velat hjälpa folk men jag har inte vetat hur. Skulle det vara psykologiskt, med träning, med terapi, med kost, med hälsa, med krishantering, med vad? Men jag börjar nog landa i med vad. Jag har i och för sig alltid mest dragits mot att vilja hjälpa folk i kris men nu blir det inte riktigt så som jag tänkt utan det kanske blir med en vriden inriktning mot hälsa.

Tillsammans med Stronger Life så vill jag bygga upp mig stark i kroppen, i lederna, i musklerna, i hållningen och konditionen men faktiskt också mentalt, med positivism och mindfulness, med rätt mindset och visioner. Jag tycker att Stronger Life blir ett bra framtids företag att bygga på. Jag är taggad för framtiden, för planerna och för vilka dörrar som kommer att öppnas för mig.

Jag är tacksam att jag har er med mig på min resa och jag hoppas också på att vi ska bli ännu fler.
Häng med ??

fitness-workout-stronger-blogg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.