Stronger Life

Vabruari med nya skor

God kväll 🙂  Vabruari är här. Stora tjejen har varit sjuk sedan helgen och nu blev lillan hemringd också. Februari är som en magisk månad med basilusker. Jag har däremot tur att de inte blir magsjuka längre, ingen vinterkräksjuka eller liknande utan bara förkylda. Ont i halsen, hostar och snoriga.
Jag håller ju på att bli sjuk men jag tror jag lyckades bromsa det rätt bra. Jag kom hem så trött, jag märker att  något virus har man, så jag vågade inte träna. Jag får köra imorgon onsdag istället, inte värt att bli jättesjuk.

Det lyckades bli lite minusgrader nu i februari ändå, såg ni det i morse? -4 grader och jag var som bambi på hal is med mina dåliga skor. Jag har verkligen snålat med mig själv. Jag har inte köpt bra skor och har mina gamla sneakers med klack, Nike, sen många år tillbaka. Men de är svinhala.

Liknar de här nedan:

fashion-mode

mode-shopping

Nu hade jag klickat hem dessa kängor nedan från Ellos, som jag tyckte var värda att kolla om de passade. Jag tycker de var rätt fina och passar med rätt mycket, allt från jeans till finbyxor, precis vad jag använder. Jag har inte hunnit prova de än men ska göra det imorgon eller i helgen. Nu är det mycket haha.

influencer-money-Didi-Toro-Strongerlife

 

Idag hade jag en bra dag annars. Givande och med mycket skratt men jag behöver komma i säng tidigt. Jag skulle göra det igår men slutade med att vi hade glömt några saker så vi kom i säng supersent ändå!

Tänkte duscha nu, ta en te med ingefära och lägga mig.
God natt fina ni

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.