Stronger Life

Gym Proof Makeup

Innehåller annonslänkar

Hur många här inne går till gymmet?
Hur många här inne tränar hemma /promenerar?

Varför jag blir nyfiken, är för att jag vill veta lite om vem som läser min blogg. Ni är rätt så många här inne och jag vet inget om er. De få kommentarer man får numera är ofta lite pikar och så men vissa av er är söta som bara den. Tack för att ni finns.

Men jag undrar också mest för att det kom ut ett nytt märke på smink. You Better Work. Rätt roligt namn faktiskt och det är ett gym proof makeup. Alltså garanterat smink som ska hålla om man nu sminkar sig till gymmet. Själv kan jag tycka att det är lite konstigt att just sminka sig för att gå till gymmet men en annan sak om man sminkat sig på dagen, går till jobbet och direkt efter till gymmet. Ja då sminkar man ju knappast av sig, utan då kör man bara på.

Har någon testat eller sminkar ni er inte alls? Berätta gärna om hur era gymrutiner/träningsrutiner ser ut. Eller om ni vill höra något speciellt om annat. Berätta gärna! 

 

1. Length definition mascara / 2. Volume & curl mascara / 3. Camouflage concealer palette / 4. Fixing spray / 5. Eye primer / 6. Primer / 7. Tinted day cream / 8. Fixing powder

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Theres

    Jag tränar oftast på lunchen eller på kvällstid och därför alltid sminkad på gymmet (eftersom jag alltid sminkar mig innan jobbet). Använder mig av vattenfast kajal/eyeliner och vattenfast mascara och bättrar bara på foundation efter träningen på lunchen. På kvällen bättrar jag ju inte på något av förklarliga skäl, då ska ju allt ändå bort innan man går och lägger sig. Jag tränar ganska svettig HIT-träning eller intervallträning, men det sitter som berget :).

    1. StrongMama

      Ja exakt så gör jag med, sminkar ju mig på morgonen när man går till jobbet så då är man ju redan sminkad när man går och tränar .. Då kan det vara bra att ha bra smink. Du va smart, vattenfast! Tack för tips 😉