Stronger Life

Bråka med respekt!

strongerlife-Didi-Toro

Ute på några ärenden och då ser jag det här. Så mysigt att se ett stort fint hjärta mitt i en rondell haha. Jag är verkligen en sucker for the sun. Jag blir så glad i allt och alla, kär i livet och kär i kärleken. Så larvigt. Men det är rätt skönt att kunna vara så tacksam för så lite, så lycklig för så lite.

Det är som när jag ser de här två knäppisarna. Jag älskar de så galet mycket, alltså bästa ungarna. De är alltid på varandra, som små blodiglar. Men jag är så tacksam för det, bästa vänner som bor med varandra. Tvillingsjälar som bor ihop, som för alltid är enade. Jag hoppas att det håller i sig hela livet. Den kärlek de har för varandra och respekten. Jag är glad och tacksam för att de lyssnat på mina stränga ord om att bråka med respekt, prata lugnt och höjt men utan att skrika, att tjafsa men bli sams, att alltid alltid komma ihåg att de älskar varandra hur arga de är känner sig där och då.

Didi-Toro-Strongerlife

Jag tänker ibland på min kusin som bor utomlands och tycker så synd om henne. Hon får inte chansen att vara den mamman jag kunnat vara för mina barn. Jag var hemma i 3 år då jag födde de tätt inpå varandra och jag har fått chansen att gå ner i tid om jag ville, fått jobba hemma om jag velat, har en man som stöttar och finns där hela tiden… Men min kusin har en man som bedragit henne, där står hon ensam i ett land som inte möjliggör att en kvinna kan jobba och ta hand om barn ensam, där står hon och får vara hemma i 4 månader med sitt barn, nyfödda bebis och sen jobba. Anlita Nanny eller sätta in på preschool typ.

Vi har det bra och vi har mycket att vara tacksamma och glada över. ??

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.