Stronger Life

Goals halvår 2020

Innehåller annonslänkar

Det är härligt när man får se solen och en dag som denna då jag behöver solsken och energi lite extra mycket, så känns det riktigt vårigt. Det är något med sol efter januari månad, då tror jag alltid att vi har våren runt hörnet men det är ju inte riktigt så. Det kan lika gärna komma världens snöfall i februari eller mars. Men jag kan bara säga att jag håller tummarna för att vi ska ha en lååång och skön vår från februari fram till sommaren som gärna får börja redan i maj.

Jag längtar tills man kan bara gå ut i en tröja, utan jacka. Så jädrans skönt att ha en fin tröja, jeans och sneakers. Min favostil även om jag helst har det privat och inte mycket på jobbet. Men det ska bli ändring på det. Fredagar ska bli min Casual Friday på jobbet. 🙂

 

 

Mobilskal / Sneakers Vans / Nagellack / Örhängen / Tröja Only / Jeans Vero Moda

Innan sommaren vill jag ha uppnått en massa saker, så jag har ca 4-5 månader på mig att uppnå de. Men tiden går så fort så det gäller att ha disciplin, vilket är min svåraste sida att jobba med, jag har nämligen inte världens disciplin. 🙂

Mål denna halva på året 2020

  • Jobb: Nytt jobb till maken
  • Boende: Byta bort detta radhus till lägenhet i annat område
  • Spanien: Starta projekt renovering i Spanien
  • Utbildning: Beslutat om utbildningen ska börja nu i mars eller i augusti och lösa med CSN, tjänstledigt jobb, etc.
  • Vikt: :målvikt 62 kg deadline 1 juni

Det här året vägrar jag att fega, jag vägrar att sitta och häcka, jag tänker göra något åt min vardag, mitt liv, mina drömmar och mina mål. Jag tänker inte passera ett år till utan att ta tag i min framtid. Det är här och nu, mer tid finns inte. Nu hoppas jag att året och livet är med mig och ger mig det jag behöver och klarar av.

goals-Didi-Toro-strongerlife

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.