Stronger Life

En nervös dag

God morgon måndag, här börjar dagen med VAB men inte från min sida, utan från makens sida. Jag vet inte om han kommer att kunna vabba hela dagen men vi får se hur hans dag ser ut på jobbet och hur vi gör sen.

Idag har jag några viktiga möten på både jobb och privat-front så jag är lite nervös idag. Men jag tror och hoppas att allt ska gå bra. Har även några viktiga samtal att ta tag i så jag förväntar mig verkligen och behöver, att måndagen blir en kanondag! Behöver en massa positiva besked från flera olika håll. Håll tummarna för mig.

Idag Måndag, är mina ärenden att 

-Ringa Stockholms stad, samt en skola, för att komma fram till ett beslut gällande studier.

-Gå och kolla på en lägenhet som jag tror jag vill ha

-Gå på bankärende

-Kontakta min mäklare för att be om offert på badrummet i Spanien

-webbinarie vid lunch, inom sociala medier

-träning

 

Mina mål

-10.000 steg/dag hela veckan (minst)

-träna 4 ggr ( har inte riktigt kunnat få till det)

– lyckas med kosten 7 dagar (klarade 6 dagar förra veckan)

Jag har rätt mycket i huvudet just nu och sover rätt dåligt men jag går på adrenalin på dagarna. Adrenalin som är baserat på lycka över att jag hoppar på att kunna få ordning på alla tankar snart och sätta igång de mål jag har nu. Jag är så spänd över 2020, ivrig att se hur det blir. Och ännu mer förväntansfull över 2021. 🙂 Men ni tar vi en vecka i taget och en månad i taget.

Ha en fin måndag!

kost-vitaminer-strongerlife-strongmama

God spenat smoothie som jag kan dricka varje morgon, så god! 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.