Stronger Life

Man ska aldrig ge upp

workhard

Idag flyter dagen på bra. Dags att svänga förbi biblioteket, hämta en bok jag bett om och sen vidare till andra ärenden. Körde ett grymt träningspass efter frukosten. Och egentligen kände jag inte för det i början men när jag väl kommer igång så kickar endorfinerna igång och man mår bara så bra. Det är sjukt det där att hjärnan bara inte kan komma ihåg hur bra man mår av att träna. Men det är som man säger, man ska köra på i 21 dagar för att få in en vana. Sen är det lättare att bara köra som en del av vardagen.

Målet just nu är att nå det jag va under sommaren, Jag kom in i mina snygga jeans och hade mina fina skjortor. Jag mådde så grymt bra psykiskt och det borde inte vara så svårt som jag gör det men jag saknar disciplin. Men 5 kg ska bort, till varje pris.

fitness 2019

Jag skulle gärna vilja studera pt, kost och hälsa för att även peppa mig själv, för att få mer kunskap och mer känsla för hur psyket funkar, kroppen och hur allt hänger ihop. Jag älskar ju psykologi, jag brinner för beteendevetenskap och hade många gånger velat analysera mig själv men det är rätt svårt, man ser inte alla sina sidor så som andra gör,

Livet hållet på att klara upp sig mer och mer just nu, så vem vet, kanske jag har turen att haka på en sån utbildning inom kort. Jag behöver lösa lite andra saker bara, innan jag kan ge mig in i csn världen.

Trevlig lördag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.