Stronger Life

Rensar men behöver nytt in!

This post contains adlinks from Adviral

När vi var i Spanien så höll vi ju på att planera vad vi ville göra först i hemmet, vad som behövdes och vad som kunde bortprioriteras. Vi planerade att vi skulle måla om, sen får vi se hur vi gör med kök och badrum. Men i vardagsrummet behöver vi soffa och balkongen har jag också idéer för. Det är så mycket på gång just nu, både i Spanien men också här i Sverige.

Jag har hållit på med att rensa mina väskor och mycket annat i hemmet. Men det har också gjort att jag inser mer vad jag behöver och ny väska av annan form är vad som står härnäst på listan. Ja jag vet, knäppt att göra sig av med väskor för att sen köpa in en ny men några hade gått sönder för att de var gamla, typ som weekendbags och andra va jag trött på att använda så jag sålde de. Men att hitta något mitt emellan min lite större Guess väska och den lite mindre Versace väskan, vore toppen.

Jag gillade nr 2 jättemycket, men mest för att den var cool och annorlunda! Och nr 7 är fin som strand/sommarväska. Ja jag vet inte exakt vad jag söker men jag märker det när jag funnit den.

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Nu ska jag på med min jacka och ut och ta en promenad med kollegorna. Vi går en promenad vid lunch och en till vid 14-15 tiden för att inte somna framför datorn när vi jobbar. När jag väl kommer hem (jag går 10 min till bussen) så har jag totalt gått ca 10.000 steg. Så grymt. Mina mål med 10.000 steg är uppnådda för länge sen! Så stolt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.