Stronger Life

Hjärtat slår volter

Det är så mysigt när man kommer in och ska ta en extra titt på sina små korvar som ligger och sover och så ser man att lillan har krupit upp i storasysters säng. Så jädrans gulligt att hjärtat tar två volter och sen smälter. ? Nu har hon gjort så de senaste kvällarna och vet inte varför egentligen. Hon säger att det är för att det är mysigt. 🙂

Nu har jag allt klart med matlådor till morgondagen och barnens prylar också. Jag försöker alltid att se till att de gör allt själva, så som packa sina träningsväskor, fruktlådor etc men det är fortfarande mitt ansvar att påminna de att göra det. De är för små för att komma ihåg det helt själva.

Nu stänger jag ner för idag och ska komma i säng tidigt för att få lite sömn. Jag vaknar ofta upp mitt i natten och har svårt att somna om igen för jag känner hur hjärnan går igång rejält. Det är som att jag har för många tankar och behöver reda ut de men eftersom jag saknar tid på dagen då jag jobbar och på kvällen då jag tränar, gör läxor med barn och umgås med maken samt bloggar så är det bara natten kvar att grubbla på. Inte ett dugg bra.

God natt finisar!!
Dröm stort och lev lyckligt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.