Stronger Life

My hy säger till mig..

Min hy säger det och min kropp säger det, sen ska vi inte ens prata om psyket men framförallt min hy. Den säger att jag måste skärpa kosten på alla sätt och vis, alla dagarna. När jag börjar få utslag här och där i ansiktet och rygg så vet jag att det är både hormonellt men också kosten.

Nu har jag inte någon Spanien resa som jag kan skylla på, har inte sommaren eller nått annat att skylla på, jag har bara en massa tid att ta tag i för att ta vara på mig och min kropp genom kosten. Jag är taggad och jag är villig. Jag är stark men bara just nu, hoppas att det håller i sig.

Idag va det semla och kladdkaka som gavs ut på jobbet i morse. Jag tog inget, jag skulle vanligtvis ha fallit för kladdkakan men jag höll mig. Inte för att den är onyttig, utan för att det har blivit för mycket sånt den senaste tiden. Enda sedan december har jag ätit en massa gott och det är nästan tre fulla månader (började redan i november) med att äta gott, dricka gott och missbruka kost.

Jag insåg att jag stod närmare 70 kg nu istället för att komma ner till 65 kg som mitt första delmål va. Så nu släpper jag allt, fokuserar bara på att komma tillbaka till kosten. Om jag orkar träna så gör jag det men kosten får bli mitt första prio. Utmaningen kommer i helgen, när fredag kommer då är jag där och nallar.. så denna fredag får bli annorlunda och även lördag! Kom igen, jag måste klara det. Min kropp mår inte bra!

idag orkade och ville jag träna så idag körde jag !! Kändes så bra.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.