Stronger Life

Inreda nytt hem

Innehåller annonslänkar

Dagen är kommen, dagen då vi snart åker till vårt ”landställe” i Spanien, vår lägenhet i Torrevieja. Shit vad härligt det ska bli. Att bara ha ett ställe som man kan fly till då och då men också som man kan spendera somrarna på.

Det ska bli kul att se hur det ser ut igen, känns som att man glömmer. Och att få inreda också, kanske inte allt på en gång men lite i taget och sen till sommaren kanske det mesta är på plats. Nya sängar, täcken, köksutrustning.

Jag vet inte alls vad jag vill ha för stil där och jag vet inte exakt vad de lämnar kvar heller men natur och vitt är och har nog alltid varit min favorit. Vitt i hemmet är fräscht.

 

 

Korg / Taklampa / Bordslampa / Gardin / Sidobord / Byrå / Kruka / Fäll / Pläd / Knopp / Vägghylla / Kuddfodral

Nu vill jag bara kliva ombord, åka snabbt som attans och komma fram. Vår mäklare hämtar oss, han är verkligen mer än bara en mäklare. Han har blivit en vän för livet. Han hämtar oss, lämnar, visar runt, fixar med banken, polisärenden etc. Han gör allt och har ett helt team som han jobbar med gällande bostadsköp i Spanien. Med team menar jag en bankman, en polisman, en notarieman etc. Så att han enkelt och snabbt kan fixa alla papper och göra de ärenden som behövs.

I alla fall, nu lämnar jag er en stund så ses vi lite senare. ?✈️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.