Stronger Life

Skönhetsevent

God kväll finisar.

Jag kom just hem från ett skönhetsevent som Calle hade på Forma Vita. Jättefint organiserat, fräsch lokal och trevlig personal. Lotta Gray som bloggar på Vimmelmamman, var också där och presenterade hur hennes resa genom botox och fillers varit. Hon ser ju ändå rätt så naturlig ut.

En annan kvinna som fanns där, hon talade som till mig. Hon var 57 år men sa att problemet hon hade var att hon kände sig inte som det, hon var kvar i 35 år i sinnet kände hon. Så hon hade fått hjälp med att få bort de hängiga ”gardinerna” som kan uppstå runt kinderna/hakan när man blir äldre. Hon såg superfräsch ut, det lilla gjorde enormt mycket.

Det jag inte gillade var att de prata om att ”inte skulle du anställa denna person….” och jag känner att  va fan, utseendet är viktigt men smink och hårfix samt ett leende gör ju mycket. Man ska inte behöva botoxa för att få ett jobb eller kanske en pojkvän.. men det jag däremot gillade va att de förespråkar ”så naturligt som möjligt” och inte godkänner att göra överdrivet stora läppar. De vill inte förknippas med överdrivna utseenden som spårat ur. Och jag tyckte det var det bästa. För det finns för många som blivit ”fartblinda” (hemmablinda) och bara förstorar, och förstorar och förstorar. De ser inte kloka ut, plastiga och detta säger jag med sorg. Sorg för deras skull, att de inte har någon i deras närhet som kan tala om det för de.

Jaja, intresserade av bra erbjudanden på botox, filler eller andra skönhetsingrepp. Så hör av dig via pm/dm/mail ([email protected]).

 

Idag efter jobbet så åkte jag hem, hann träna mitt pass och till och med göra middag. Duschade och drog till eventet. Jag är så glad och stolt över mina steg, jag lär mig att vara mer och mer aktiv vilket också ger mig lärdom om hur min vardag ser ut gällande min aktivitet. De här 10.000 steg handlar alltså inte exakt om att alltid gå 10.000 steg, utan att lära sig att vara aktiv. Jag nådde inte ens 6000 steg förut, med andra ord, jag var rätt inaktiv både på jobb och hemma. Men nu har jag lärt mig att gå mer, hämtar mer vatten, kaffe, te. Går två rundor på jobbet utomhus, en vid lunch och en vid eftermiddagsrasten.

Nu vet jag mer om vad som krävs för att jag ska få den dagliga motionen som jag behöver för att vara en aktiv människa.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.