Stronger Life

Favorit behå

Innehåller annonslänkar

Imorse hade jag inte träning, så jag kanske tar en powerwalk lite senare, efter jobbet för att inte släppa garden helt. Det blir så svårt att komma igång då dagen efter tycker jag. Det är lättare att köra träning måndag-fredag egentligen. Fast jag tycker om att träna på helgerna också, på morgonen tidigt för att jag får en sån härlig känsla resten av dagen. Men idag måste jag säga, så vill jag allra helst bara byta om till myskläder och gå tillbaka ner i sängen. Ligga och dra mig, jisses det är något jag inte gjort på en evighets av tid.

Behöver lite nya myskläder och underkläder också. En av mina favorit behåar är denna nedan.

 

 

Hoodie / Byxor / Svart bh / Svart trosa / Beige bh / Beige trosa

Idag har jag inte så värst mycket att göra på jobbet, det är lugnt och det tackar jag för men samtidigt går dagarna så otroligt sakta. Nästa vecka åker vi till Spanien, denna helg ska jag till Ikea för att shoppa täcken och kuddar för att ta med härifrån. Närmsta Ikea hos oss i Spanien ligger nämligen i Murcia, 1,5 timmar bort. Och när man åker för några få dagar så vill man helst inte spendera 3 timmar på att bara åka buss fram och tillbaka från Ikea.

Så vi kanske checkar in en väska/bag med sängkläder, vilket gör att vi kan bara fokusera på att handla hem köksutrustningen till hemmet. iiiii vad jag längtar!! ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.