Stronger Life

Det riktiga sättet att leka

Innehåller annonslänkar

Nu har jag lagt in tvätt nr 2 och vikt en massa tvätt. Igår satt jag och gick igenom de kläder jag kan ta med mig till Spanien och eftersom det inte är supersommar där så blir det rätt lika kläder mot vad vi har här. Det är ungefär 18 grader i Torrevieja just nu så det blir byxor som vi har just nu, t-shirt och tröja. Det kommer man nog långt med.

Jag har kommit in i skjortperiod, jag vill ha skjortor/blusar. Tycker det är så snyggt, både med jeans och finbyxor. Det jag däremot saknar är ett par raka kostymbyxor. Jag tycker det är jättesvårt att hitta.

 

Örhängen / Mobilskal / Kjol / Boots / Jacka / Mobilskal / Skjorta / Mobilskal / Byxa / Känga

 

Nu ska jag försöka få mina barn att städa upp hemmet lite också. De är grymma på att leka rövare i huset men sen är det en annan femma att få de att plocka upp det också. Men det är härligt att se barn leka som barn ska, inte med mobiler, tv eller paddor, utan med fantasi och saker i hemmet. Jag älskar att se hur de håller på att stöka ner och ha sig, det gör mig varm i hjärtat. ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.