Stronger Life

Jag måste bestämma mig!

Innehåller annonslänkar

Jag har ju tidigare nämnt att jag vill och funderar på att köpa iPhone 11 (någon av de nya) men jag har inte bestämt mig än för det kommer så mycket annat emellan och jag glömmer att ta ett beslut. Men jag är väldigt sugen på att klicka hem nytt skal och även en sån där smart korthållare som är magnetisk som man kan ha på mobilens baksida men man kan närsomhelst ta bort det. Jag har en korthållare men inte magnetisk som man kan sätta på mobilen så det blir lätt att tappa bort då den är liten.

Just nu har dessutom Ideals of Sweden en deal fram till 19/1 där man kan ta 3 för 2 och det passar mig så bra.
Ett mobilskal, korthållare och få något på köpet !! Kanske ett till skal, omg jag vill ha men som sagt, hade varit bra om jag kunnat bestämma mig för en mobil först.

Jag behöver ju en ny ändå, men frågan är vilken modell av de nya och om jag ska ta det nu eller vänta lite? Vet inte ens vad jag ska vänta på egentligen, mer av en ekonomisk fråga. Jag har ju sagt att jag försöker spara till Spanienresorna och köpa nya saker där borta också. Vill även ha Happy Airpluggs, matberedare, nya byxor och tröjor, skor och mycket.. det är ju inte direkt så att jag är miljardär. 🙂

 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR

 

 

 

Fashion QI Charger – CARRARA GOLD / Fashion Cable – CARRARA GOLD / Fashion Case – CARRARA GOLD

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.