Stronger Life

Sexigt nattlinne

Innehåller annonslänkar

Ousch, dagens steg har inte varit något vidare bra. Ligger bara på 6000 steg denna dag fram till 17:00 ungefär och då brukar jag bara landa på ca 8000 steg som totalt hela dagen. Men jag känner att så länge jag äter rätt och ändå tränar som jag ska enligt mitt träningspass så är jag nöjd för denna vecka. Men nästa vecka finns det inte mycket till ursäkter.

Nu har jag kommit hem, tränat ett konditionspass som hette duga och ska snart duscha och klä om till hemmakläder. Jag är så sugen på nya pyjamas och nya hemmakläder!! Det finns så mycket fint, mysigt, sexigt och coolt att ha hemma. Det ska vara fint, bekvämt och mysigt.

Vad är ditt favoritplagg i hemmet? 

Rosa linne // blommiga byxor // Vitt linne // vinröda byxor // svart nattlinne //

 

Nu ska jag sätta mig ner och leta fram recept på smoothies, mellisar och fredagsmys tips, till en kollega som vill ändra om sin kost och börja träna lite. Det här kommer att bli ett bra år om vi alla på kontoret håller ihop med samma mål. Det är så mycket lättare att gå i mål tillsammans än att göra det ensam.. att ha pepp och stöd ihop det gör det lättare.

Ha en fin kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.