Stronger Life

Jag har aldrig….

jag-selfie-latina

Jag har aldrig jobbat som servitris som många av mina vänner gjort. Jag har för instabil hand och är rätt klumpig så jag hade aldrig kunnat vara en bra servitris.

Jag har aldrig uppträtt på scen. Jag har världens scenskräck så jag hade nog heller hoppat från en bro än stå på scen! Tro mig det här är inget jag säger till barnen, inte än för att inte de ska bli likadana.

Jag har aldrig nätdejtat i mitt liv. Jag är en riktig fegis och vågar inte träffa folk  som jag inte känner eller som någon annan inte känner. Man vet aldrig om det är någon som drogar mig, som är psykopat, som våldtar mig eller nått. Och nej man kan inte se sånt på en dejt. Och nej magkänsla funkar inte alltid Många människor har gått på att ”den där grannen som var så snäll” faktiskt kunde vara en hemskt person..

Jag har aldrig duschat med mina barn naken sedan de blev äldre än 2 år. Jag vet inte vad det är för fel på mig men jag är otroligt blyg och känner mig verkligen inte bekväm. Låter helt knäppt jag vet, det är ju mina barn! Men sån är jag.

Jag har aldrig fisigt framför min make eller barn, inget jag tänkt på utan jag bara är som jag är. Fin i kanten kanske ni tänker men är rätt privat på vissa saker.

Jag har aldrig lagt mig för att sova utan att borsta tänderna eller tvätta av sminket. Jag har jättesvårt för att lägga mig med smink på eller utan att borsta tänderna, tycker det känns jättesnuskigt.

Har du några ”Jag har aldrig..” listor? 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.