Stronger Life

30 dagars challenge..

God morgon finisar, det är redan onsdag och det är underbart att ha kort vecka. Jag ska bara in till kontoret några timmar och sen åker jag hem för att fortsätta jobba hemma. Imorgon börjar allvaret för barnen! Men idag blev det liiite sovmorgon för mig, tränade hemma ett kort pass och sen fick jag skjuts in till kontoret. Bra start denna morgon.

Går dagen nådde jag 10.000 steg, vilket är det dagliga målet varje dag.
Arbetskollegorna kom dessutom på en briljant idé att haka på en 30 dagars challenge som en av de hittade på Facebook. Ingen läsk, alkohol, skräpmat, godis och sånt onyttigt. På det så la vi en promenad varje dag runt 14:00 tiden. Och sen min personliga med 10.000 steg om dagen. Det här blir bra början på året.

Vad handlar det hela om då? Panik att rasa ner i vikt? Nej, det handlar om att vi alla vill hitta ett hälsosamt sätt att må bra på, att bli piggare, se dagsljus, få frisk luft, röra på kroppen, vara aktiva (vi jobbar ju ändå på kontor) och äta bra. Sen har nog var och en sina egna personliga mål utöver det såklart.

 

Vill du kanske vara med? Haka på mig i denna challenge? Vilka är dina mål, vad tror du kommer vara svårast? 
Jag skulle nästan vilja utmana mig själv också, i att inte klaga eller säga negativa saker på en hel vecka eller tex säga tre positiva saker för varje negativ tanke/kommentar i en hel månad. Finns det ingen sån utmaning?

Ha nu en jättefin dag!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.