Stronger Life

Lägger undan drömmen

Innehåller annonslänkar

Jag ska försöka lägga det här med lägenheter åt sidan, jag måste ge maken tid att processa allt och se vad han vill. Men jag tror jag vill flytta. Det är skrämmande att lämna ett område, det är skrämmande att göra fel, det är skrämmande att bli av med ett radhus för att klämma in sig i en lägenhet men det är ju vad vi velat länge. Men det som gör att vi tvekar, har alltid varit att vi är rädda för att ångra oss och då är det försent. Tänk om vi inte klarar av att bo i lägenhet längre? Men ändå känns det så otroligt härligt varje gång vi besöker någon som bor i lägenhet. Jaja, som sagt, jag skulle ju lägga det åt sidan som sagt. Men något inom mig söker, undrar och vill.

Istället tills allt det här blir aktuellt (någon gång i mars) så får jag kanske nöja mig med att köpa in små detaljer till vårt hus i stället, till hemmet. Jag vill ha nya krukor och göra fint, det kanske får mig att må lite bättre en liten stund. 🙂 Och faktiskt nya lampor, men det kanske är bra att vänta med ett tag till.

Shit nu kom jag på att jag skulle ju kollat på Elgiganten också, efter kaffebryggare och matberedare. Vår kaffebryggare håller på att lägga av och matberedaren la av för mer än 1 år sedan men jag glömmer ju att köpa!

 

1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here / 5. Here / 6. Here / 7. Here / 8. Here / 9. Here

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.