Stronger Life

Guess

Häromdagen fick jag för mig att jag skulle gå igenom mina saker, sånt som jag vill sälja och bli av med. Det är nytt år och jag vill rensa ut allt onödigt som bara ligger och skräpar i en garderob eller i en kartong. Jag har rätt många Guessväskor eftersom min kära make fått för sig att de är snygga och passar mig. 😉

Så jag gick loss med kameran och fotade allt jag inte vill ha och ut på nätet för att få nya hem.

Jag älskar verkligen nyår, det ger mig en sån känsla av nya tag och motivation för att göra om och göra rätt. Eller bara se om på sakerna och göra på annat sätt än tidigare.

Jag får en sån nykraft och sug att vilja göra om saker på annat sätt och kicka igång ett nytt liv. Men jag tror att trixet är att inte offra för mycket för att det inte ska bli för tungt. Ju mer du offrar desto svårare blir det att hålla samma kurs hela tiden. Det brukar min tränare alltid säga, att hålla det enkelt men säkert för att få en hållbar livsstil.

Har fått en av två Guessväskor sålda! Känns bra, jag säljer de inte dyrt men vill ändå få in en peng för de. Vanligtvis kostar de 2000-4000 kr beroende på väska men jag la ut den för bara 500kr. Jag har originalpåsarna till de såklart, som visar att de är äkta.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.