Stronger Life

Dagens rensning

God dag mina vänner, det är redan söndag och snart börjar jag att jobba. Känns lite vemodigt dock. På ett sätt så längtar jag tills vardagen kickar igång, tills rutinerna är satta och igång igen. Men samtidigt så har jag haft det så bra och njutit av att vara hemma med familjen och bara ta det lugnt att jag inte vill att det tar slut. Att bara kunna sova ut och träna när man vill, inte ha några måsten, det har varit så bra för skälen.

Denna morgon har jag suttit med saker som ska säljas, fotat och lagt ut det på annonser. Att rensa inför nytt år är det bästa som finns, att bara få ut onödiga och överflödiga saker för att göra mer plats för nya i framtiden. Bästa.

Tomt och clean ska det vara, det här är en gammal bild från när barnen var mindre, då hade vi mindre saker men nu känns det som att vi packat på oss så mycket skit att jag får panik. Vill slänga ut allt och börja om från början, ta in en sak i taget i en tom lägenhet.

Jag har hittat en lägenhet som jag gärna vill ha och i det området som jag vill bo i men det svåra nu, är att det ligger på 1a våningen och balkongen är nära marken. Vågar man ta en sån lägenhet? Samtidigt så tänker jag att i ett radhus så är det inte mycket bättre heller.. Ja jag vet inte.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nina Green

  Är det i ett trygg område så ska det nog inte vara någon fara att ta på 1:a våningen. Men jag som är paranoid skulle inte klara det haha. Men sen är plan lösningen perfekt så kanske det inte gör något?

  1. StrongMama

   Ja faktiskt, området är tryggt men det är just det med Sverige, det blir värre och värre. Vi bor också i ett tryggt område just nu men här händer det hur mycket skit som helst. Inbrott, rån, misshandel och våldtäktförsök. Vi snackar om ett riktigt lugnt och tryggt område från förr.
   Men du bor ju i hus, det är ju också markplan, man gör mer inbrott i hus än i lägenheter hahaha.. knäppis.
   Som vi bor nu så känner jag mig knappast trygg här heller. Vi bor i radhus och det är markplan så det är enkelt att bara kika in och slå sönder de gigantiska fönster vi har.. åååååå jag vet inte vad jag ska göra hahaha