Stronger Life

Nice with blackie

innehåller annonslänkar

Det är underbart att bara gå omkring här hemma i sina mysiga kläder, träningskläder, morgonrock eller vad jag nu än väljer att använda just den dagen. Jag hade önskat mig något liknande som nedan, i julklapp men sen kom jag på att vi skulle ju inte köpa julklappar till varandra det här året. Vi ska ju lägga undan alla pengar till Spanien resan så sagt och gjort, jag skippade det och la undan pengarna istället. Lite tråkigt men det blir så värt när vi kommer till vår lägenhet sen 😀 Som jag längtar!!

Däremot kan man kolla i mellandagsrean som fortfarande pågår, om det finns bra priser och något litet jag kan förnya mina gamla pyjamas med. ;).

 

Nattlinne / Bh / Trosa / Kimono

Nu längtar jag verkligen efter att få prata med min chef, så att jag bara kan få det bekräftat om jag kan ta ledigt de dagarna jag vill eller inte. Jag behöver veta snart så att jag kan boka biljetterna. Jag vill ha de bokade och klara så att vi kan säga till barnen när vi åker, så att vi kan planera, så att vi kan börja se över resväskor och allt som ska tas med dit till vår lägenhet. Shit vad kul det ska bli att inreda! Jaja en sak i taget. 🙂

Ja juste sen måste jag skärpa mig med att plugga teorin också, jag trodde jag skulle plugga som attans nu på jullovet men vilket skämt. Har inte pluggat alls, inte ens rört min dator eller klivit in på sidan. Skärpning nu år 2020!!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.