Stronger Life

Rullskridskor

God dag fredag den 3e januari 2020! Det är full rulle på året och här har vi mycket familjemys ihop. Jag älskar att vara hemma med barnen men det är verkligen så svårt att hålla i rutiner när man är ledig. Jag vill ju verkligen komma igång med allt men det är så svårt för jag blir så slapp när jag är hemma. I alla fall så njuter jag av att vara hemma med barnen och maken.

Igår va vi ute i Haninge på Roller And Bowlers för att åka lite rullskridskor. Det var fullsmockat med folk men det var ändå kul. Barnen älskar ju att åka rullskridskor och vanligtvis åker vi med men inte när det är så mycket folk på banan. Istället satt vi och planerade nästa resa till Spanien. Vi åker i slutet av januari med hela familjen, så att barnen också kan se lägenheten.

Idag däremot kommer vi att bara vara hemma och ta det lugnt. Äta lite gott, leka affär och pyssla olika saker. Men från och med idag börjar vi lägga oss tidigt och vakna lite tidigare varje dag. Är lite trött på att lägga oss utan rutin och vakna mitt på dagen typ. Upp tidigt och gå ut på promenader, det är vad vi behöver nu. Jag börjar jobba om ca 4 dagar och barnen börjar skolan om ca 6 dagar.

Hur ser era dagar ut just nu, jobbar ni eller är ni på hemmaplan?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.