Stronger Life

Beställa hälsotest

 

Innehåller annonslänkar

Alltså undra om jag håller på att få magkatarr eller nått. Kanske en efterkonsekvens av jobbstressen jag hade förut eller så är det julens stresspåslag. Jag vet inte men jag har en svidande känsla i magen varje kväll. Jag dricker max 2 koppar kaffe om dagen så det är inte kaffe. Och alkohol dricker jag inte, det är extremt sällan. Ja jag vet inte, men ska nog ta ett hälsotest hos Medisera Health där man kan beställa hälsotester. Och ska man börja det nya året så tycker jag att man ska börja det med en koll på hälsan och veta hur man ska lägga upp nya året.

Sen kan jag ju göra allt jag kan för att tagga ner på stressen men alltid kommer man på något man har glömt och sen sitter det mesta mentalt. Man vet att det är det sista nu, inför långledighet, allt måste vara klart.
Har ni handlat klart, har ni något kvar? Ska ni panikköpa något? Vet ni inte vad ni ska köpa till er vän, partner, dotter, mamma, vem det nu än är.. Jag har tipsen. Blue is fine! Jag vill mer än gärna ha den lilla söta väskan (15)  och laddaren (10) !

 

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.