Stronger Life

Jag behöver hitta tillbaka

morgon

 

This post contains adlinks from Adviral

Hello! Hur går det med er julledighet? Njuter ni, vilar ni upp er? Jag har verkligen vilat upp mig och mår prima. Dock har jag ätit för mycket gott och njutit lite för mycket så nu är det dags att återhämta sig tycker jag. Orkar inte må skit sen i början av 2020.

Idag försökte jag ställa klockan på 08 för att gå upp och äta frukost en rimlig tid men jisses jag var för trött och orkade inte. Kom upp 09:00 och åt ändå närmare 10:00 tiden. Mår inte riktigt bra av att inte ha en bra rutin i vardagen. Jag gör ett nytt försök i dag med att lägga mig tidigt.

Snart är det Nyår också, det är ju bara 3 dagar kvar och jag har fortfarande inget direkt inplanerat. Och ska jag vara helt ärlig så vill jag nog allra helst bara lägga mig tidigt, skippa allt ståhej och vakna upp pigg och glad dagen efter. Jag får nästan lite prestationsångest över nyår. Det ska avslutas stort och påbörjas storslaget. Orkar inte.

Ska man klä upp sig så vill man gärna ha en massa gäster, fest och ståhej, annars känns det knappt värt det ibland. Ja jag vet inte, tror det är rutinerna som gör att jag inte mår bra. Som ovannämnt så behöver jag rutiner och motion för att må bra psykiskt så jag tror det är något sånt som spökar inom mig och ger mig en lätt tillfällig depression.

Förresten, tips nedan att kolla snygga accessoarer och även kolla mellandagsrean på IDeal of sweden!!

 

Pumps / Edblad Örhängen / Mobilskal / Hårspänne / Nagellack / Wristlet

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika K

    Bara släpp det!
    Ät va ni vill o gå o sov tidigt om det är det ni vill ❤️
    Livet är alldeles fört kort för att göra sånt man inte vill

  2. Nina Green

    Vi firar hemma med barnen. Inget speciellt fest direkt. Vi gör 3 rätters, spelar spel och myser istället. Barnen oroar inte hålla sig vaken så brukar jag och Henke spela Nintendo fram till tolvslaget haha. Gjort så de senaste 5 åren. Skönt att slippa ståhej.