Stronger Life

Veckans mål

Hello på er !!
Jag tog lite ledigt från sociala medier där ett tag. Det är skönt att bara vila upp sig, men samtidigt så märker jag hur vi börjar  vända lite på dygnet och det vill jag inte. Jag mår inte bra av att gå upp sent och äta frukost sent. Så från och med idag ska jag senast lägga mig 23:00 och ställa klockan 7:30-08:00 varje dag tror jag, får se om jag klarar det.

Min önskan är att kunna gå upp en rimlig tid, äta en lätt frukost, få träning gjord och sen ha hela dagen framför oss. Hinna gå ut och se dagsljuset, ta promenader och sen på kvällarna kunna vara hemma och se på några bra barn- och vuxenfilmer.

Hur gör ni på er ledighet? Har ni önskemål på hur ni vill ha det? 

 

Förresten idag gick vi visserligen upp sent men snart äter vi lunch och sen drar iväg på bio för att se Frost II. Det ska bli så kul, jag älskar ju animerade filmer.

En en annan sak som jag sitter med just nu, det är letar flygbiljetter till Spanien. Vi vill så gärna åka men åker vi nu, så kostar det vår familj på 4 pers, ca 16.000 kr för bara några dagar eller en vecka. Åker vi om några veckor så kostar det ca 5000 kr för alla. Stor skillnad. Men just nu försöker jag bara vara tacksam till att ens äga något i Spanien. Hoppas bara på att få åka dit snart också.

kaffe-coffee

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.