Stronger Life

Personliga presenter

Frankrike-romantik-karlek

i samarbete med getpersonal. se

Nu du, nu är det bara någon dag kvar till julafton! Julledigheten är ett faktum och jag mår bara så bra av att vara hemma och ha en chillmode på. Att ha all tid i världen att gå upp när man vill, träna, äta gott, mysa med barnen, få krama de när man vill och ha en hel dag att kunna planera som man vill. Jag älskar den här känslan.

Jag har packat klart alla julklapparna och ser så fram emot att få uppleva julafton. Det känns lite som att magin är borta det här året eftersom barnen nu vet att det inte finns någon jultomte men det ska nog bli en bra julafton i alla fall. Och barn är ju barn, de ser väl mest fram emot julklapparna.

Det här året var riktigt svårt att lista ut vad jag skulle köpa till min man däremot. Till min far, va det minst lika svårt. Att köpa parfymer till de va inte ett alternativ det här året. Så jag funderade på att ta en resa till Paris igen med maken, att det får vara presenten men istället för att ge flygbiljetter så ger jag hellre personliga presenter så som tex en hänglås med personlig gravyr.. Sätter man våra namn (graverar menar jag då) tex så är det en hint till vår förra Paris resa när vi va på bron av kärlek. När vi var där så köpte vi hänglås som vi skrev våra namn på och initialer, sen hängde vi de på bron av kärlek och skrev även en kärleksförklaring på bron, samt skrev våra namn där på också. Så romantiskt. ?

Personliga presenter är alltid de bästa. Tycker ni inte det?
Jag gillar nog mer personliga smycken, armband och halsband med gravyrer som tex barnens namn. Jag vet inte hur många halsband jag har med deras namn på, som jag fått hem när barnen var bebisar. Jag ska nog ta fram de igen och se om jag kan börja använda de igen.

Vad har du för favorit presenter, vilken typ menar jag då. Tex skönhet, personliga, kläder, husliga saker?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.