Lucka nummer 19 – Stronger Life

Stronger Life

Lucka nummer 19

” Min bästa julskiva”

Haha, jag tänker på julskiva, så som CD eller LP till och med.. det fanns det på min tid, när jag var liten. Då va det LP och sen kom CD skivan ut. Men nu har man ju inga skivor alls längre, nu är det streeming som gäller. 😉 Men jag förstår frågan och jag tänker att man kan ju välja album på Spotify också. Däremot har jag inga direkta julskivor jag lyssnar på, jag har inga favoriter. Så jag lyssnar ofta på Radio Mix Megapol som är duktiga på att spela jullåtar hela december. Många gånger lyssnar jag även på spanska låtar, eftersom det är lite barndom för mig också men som sagt, vanligtvis är det ju radio och då är det en härlig blandning från gammalt och nytt.

Vad har du för tips?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.