Stronger Life

Orrefors vinglas

Ah men herre Gud vad jag har varit trött idag, jag var verkligen trött. Men vi ska jobba övertid så det är bara att drömma om att få komma hem och vila, utan det är bara att köra på. Men jag tog en paus där emellan så att jag hann med dagens träning. Det var knappt att jag orkade med passet för tröttheten var maxad men jag mår så sjukt mycket bättre när jag hinner med så jag kämpade på. Vill man ha något i livet så måste man anstränga sig lite. Inget kommer ju gratis, inget kommer av sig själv.

Sen har jag beställt hem våra julgåvor från jobbet och det blev fina Orrefors vinglas och några Swedish Grace skålar.

Nu ska jag avsluta mitt jobb, sätta mig med några papper jag har att gå igenom och sen skuttar jag upp till barnen och myser med de innan läggdags.

 

Förresten har ni kollat på julkalendern? Tycker ni om den? Vad säger barnen? 

Barnen kollar lite då och då men verkar inte så fästa vid den. Undra om de blivit för stora eller vad det kan vara.
Jag vet att de var taggade för julkalendern i början men sen så hade några klasskamrater sagt att det var töntigt och då vet jag inte om det är det som gör att de släppte den. Tråkigt att barn ska förstöra och låta sig förstöras så mycket.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.