Stronger Life

Lucka nummer 16

” Julklappstips ”

Ja i år är det ju mobillådan som är årets julklapp. Tycker ni den är bra? Jag tycker inte det, finner inget bra med att köpa en låda som du kan pyssla ihop själv, bra alls. Det är ju snarare bara ett konsumtionstips tycker jag.

Om jag skulle säga något om julklappstips så tror jag att en riktigt personlig present är den bästa. En som visar att du lyssnar på personen, som visar att du sett behovet, lyssnat till önskan.

Min första present av min make var en klocka som jag lite snabbt visat han, att jag verkligen ville ha. Det var en Guessklocka i silver med massa små diamantstenar i. Jag hade trånat efter den rätt länge men att köpa något för 2000-3000 kr till mig själv kom inte på frågan.

När jag fick den här presenten så va det inte själva märkesklockan som gjorde mitt leende och min dag. Utan det var att vi rätt så nyss träffats och där står han och visar hur mycket han lagt märke till vad jag ville ha, registrerat min önskan och hört vad jag tycker om. Han såg mig, han hörde mig, han var intresserad av det jag tyckte om.

 

Detta är en del i  Kajsons julkalender 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.