Stronger Life

Torsdagstipset!

Wohoo, underbara torsdag och morgon. Ja hur kan man låta glad en morgon så tidigt? Det kan jag, jag har varit uppe sedan 5:30 och ätit en minifrukost, druckit kaffe, läst lite teori på mobilen och sen blev det ett träningspass. Så härligt att ha det avklarat igen. Jag märker att jag blir rätt så trött på kvällen dock men som sagt, oftast är man mer effektiv på morgonen och mitt på dagen än sent på kvällen när man inte gör mycket mer än att titta på tv eller skrolla mobil.

Ett annat tips jag har är att inte gå in på sociala medier på morgonen, det första man gör. Alltså why? Vad missar du om du inte gå in det första du gör? Inget. Jag tror det är en stor bidragande faktor till att man blir mer stressad. Inte av själva skrollandet, utan av att man spiller en massa tid på att skrolla ihjäl sig och sen har det blivit stressigt för att man slösat/skrollat bort tiden.

 

Vill du bli mer effektiv på morgonen och hinna med mer på dagarna?

  1. ställ klockan ca 30 minuter tidigare än vad du brukar gå upp vanligtvis
  2. Strunta i att kolla sociala medier första timmen eller tills du är på bussen/jobbet
  3. Börja din morgon med det du vill hinna klämma in i din dag, dvs ditt mål. Tex träning, plugga, jobba, Eftersom du gått upp tidigare än vad du brukar så antar jag också att barnen om du har några, sover, så du hinner med rätt mycket eller bara yoga, läsa en bok, njuta avslappnande utan mobil, av tystnaden och din ensamhet (mindfulness).
  4. Sätt igång dagen, ät en energirik och mättande frukost och börja din dag.

 

vinter-sweden

 

ps. Nu är det bara 12 dagar kvar till julafton och bara 8 dagar kvar till julledigheten!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.