Stronger Life

Lucka nummer 12

” Bästa i min stad”

Det är mycket som händer nu, mycket som pågår och förändras, förvärras i det här landet vi bor i. Jag har alltid tyckt att jag är lyckligt lottad som är född i det här landet. Landet av trygghet och självständighet, det gillar jag. Men ju mer åren gått så har det blivit annorlunda. Landet är inte längre det jag växte upp i och jag som alltid tänkt att mina barn har samma tur som jag, börjar nu få en annan bild av vilket Sverige och värld mina barn kommer att växa upp i. Det oroar mig. Handen på hjärtat så tänker jag ofta på att jag vill fly fältet till Spanien. Nu när vi ändå har ett eget place där så varför inte. Men det är ju jobb som sätter stopp för oss, det och rädsla.

Men om vi ska gå ifrån det negativa och skrämmande. Så vill jag ändå säga att den här staden har mycket fint. Stockholm är en sån fin stad med så mycket härligt att ta del av, speciellt på sommaren.

Mina tips kommer nog alltid att vara sommartips. Att ha så många ängar, parker, badställen att njuta av i den här staden, bästa som finns. Att ta en taxi in till stan och njuta av Stockholms innerstad som är full av små café med uteserveringar precis som i Paris, det är något jag älskar. Jag är fullkomligt kär i Paris och att få en del av den vackra staden här, är så mycket värt.

Stockholm är fint, vackert. Kungsträdgården, stan, slottet, djurgården, museumen, båtarna, parker, naturen och grönskan.

 

 

 

Detta är en del i  Kajsons julkalender 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.