Stronger Life

Jag vill ut !!

 

Innehåller annonslänkar

Vad jobbigt när barnen går omkring och säger att de ska köpa julklappar till mamma och pappa på Vuxen.se. ??‍♀️ Alltså de har ju inte koll på vad det är och alla dessa reklamer på radio som konstant går, därför de tycker att det låter som en smart grej. Gullisar som är så oskuldsfulla.

Återigen så har jag kryp i kroppen gällande hemmet. Jag har varit hemma två dagar och det kryper i hela min kropp för att göra om, köpa in nytt. Varför är det så egentligen, att jag inte kan låta bli bara för att jag varit hemma ett tag. Rastlösa själ.

Jag skulle så gärna vilja ha lite mer guldigt hemma. Så fräscht med marmor!

 

1. Ernst vas / 2. Gynning skål / 3. Lexington mugg / 4. Ernst Lykta

Men just nu längtar jag allra mest efter att få komma tillbaka till jobbet. Jag klarar inte av att vara hemma för mycket, gå omkring i hemmakläder. Jag tycker det är skönt att vara ledig men skillnaden är att när man vabbar så är man strandad hemma och när man är ledig så kan man gå ut och hitta på skoj. Nu vill jag bara ut.

Vi har varit hemma och gjort härliga experiment med ForskarFabriken och det har varit kul det med men nu är det ut jag vill.

Har ni börjat med julborden än på era jobb? Vi har inget, vi har istället en stor personalfest i februari ungefär. På gott och ont. Men lite tips till er som har lyxen att gå på julbord….

Enkel men fin outfit! Och sen vidare går att använda till vardags i kombination med andra plagg. Såna outfits gillar jag.

 

 

Topp / Örhängen / Byxa / Örhängen / Linne / Kjol

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.