Stronger Life

GLÖET – nyhet inom glögg

Idag har jag varit lite överallt i stan och utanför stan, för att köpa bland det sista till familjen och allt annat. Jag har möjligen något litet kvar men i det stora hela har jag lyckats bli klara med allt inför julen. Så glad över det.

Nu väntar jag bara på ett bud som ska komma idag från Stor & Liten med de saker jag beställt till tjejerna i julklapp.

Sen är det bara att räkna ner dagarna .. 13 dagar kvar, hallå jag trodde det va 10 dagar kvar men nu inser jag att det är ju 13. Jaja, nu är vi påväg mot julledigt i alla fall, bara att hålla ut.

Nu till något annat..

glogg-jul-xmas

 

Tänk att det är andra advent imorgon söndag. Det är ju amazing vad snabbt det går! Dags att tipsa om ett otroligt gott glöggalternativ som är blandningar av bubbel och glögg ungefär. Ska serveras riktigt nedkylt och njutas i sällskap.

GLÖET – Sparling glögg är baserat på ett rosébubbel med smaksatt klassiska glöggkryddor.
GLÖET White – Sparkling glögg är ett mousserat vitt vin med glöggkryddor.

Den är från Spanien vilket passar oss så härligt bra att testa nu när vi är så Spanienfierade haha.

Jag var bjuden hem till Dominika Peczynski och hade så gärna velat gå men tyvärr så blev fick jag förhinder och hade ett annat event att vara på. Men jag hoppas på fler såna härliga erbjudande i framtiden.

xmas-jul-2019

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.