Stronger Life

Lucka nummer 6

 ” Mitt bästa filmtips”

Wow, filmer, jag älskar film och har sett många många vilket gör att jag har otroligt många favoriter på så olika sätt. Jag har vissa favoriter som jag inte riktigt kan tänka mig att se igen för att inte förstöra känslan och minnet av den. Men Blood in Blood out är en film om tre kusiner som bor i LA men är från Mexico. Tillsammans hittar de på bus som blir värre och värre och längre fram bilder de gäng. Det slutar illa och det handlar om vägskäl i livet, vissa valde militären, andra fick ta fängelse.

Det är en film som fångat mig sedan lite för att den var dels på spanska, det var en tuff film när den kom ut och hamnade mycket om Raza som de säger, som betyder RAS. Latinos, familj, rötter vart man kommer ifrån etc.

Men om jag skulle svara på något som jag verkligen tycker om att kolla gång på gång idagsläge så är det faktiskt Hero filmer. Jag älskar herofilmer. Tex alla Avengers filmerna, omg så bra! Antman, Capten Amerika, den snygga Thor, Spindelmannen, Batman, Superman, Wonderwoman etc. Love it.

Varför jag gillar de är nog för att man verkligen får kapa verkligheten, komma bort från allt man har i huvudet och sjunka in i en helt annat värld. Den världen har mycket styrka, magi, krafter, sånt som man önskar man själv hade om man får använda fantasin som ett barn har.

För att fly vardagen, för att skratta och må bra, så kan jag absolut rekommendera Herofilmer, speciellt Avengers.

Vad har du för bästa filmtips?

film-sf-bio-herofilmer

Detta är en del i  Kajsons julkalender 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.