Stronger Life

Lucka nummer 4

” Mitt bästa sommartips från året”

Mitt bästa sommartips från det här året är rätt enkelt. Att vakna upp en dag, göra en stor picknickkorg med familjen och packa ner allt i bilen, stor picknickfilt och en massa skoj att leka med vid parken, stranden eller vad det är man vill börja med. Sen har man en heldag utomhus och äter ute på picknick, badar, spelar spel, leker, skrattar, solar, vilar, äter igen, badar igen .. hela dagen. Det är skönt att inte behöva ha någon tid att passa, ingen tv, inget ipad, inga telefoner, bara naturen och familjen. Njuta av en härlig sommardag utomhus hela dagen. Jag tycker det känns som en riktigt bra dag.

Borta hos oss har vi en härlig strand med kiosk, lekpark och utomhusgym också. Min man brukar träna där, gå och bada och sen upp för att äta. Det är ju smart faktkiskt.

Hur ser ditt bästa sommartips ut?

Detta är en del av Kajsons julkalender

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.