Stronger Life

Status denna tisdag

God morgon tisdag. Har ni sovit gott? Jag la mig lite för sent, kunde inte somna heller så jag är rätt trött idag. Jag skulle ha gått upp och läst teori men jag kom inte upp ur sängen. Jag hatar såna kvällar, när jag inte kan somna på en gång utan ligger och vrider och vänder på mig av orostankar som snurrar i mitt huvud. Men nu är det en ny dag, nya tag och det är heller inte hela världen.

Jag har nu beställt min personliga almanacka också, kommer om några dagar! Det blev inte någon black friday rabatt mer än 10% på den, men den rabatten har vi ju alltid, den finns i den gamla almanackan (en 10% kod).

Jag har beställt hem Skincity produkterna, visar i annat inlägg. Jag älskar den hudvårdsserien. Den är ju den bästa för min hy och lämnar den så härligt återfuktad och inga ärr eller acne.

Det som saknas nu är att klicka hem alla julklappar till barnen så att det är klart. Lista ut vad jag ska ge min mor, far och make. Sen är allt klart.

Hur går det för er? Är ni klara?

sexy-latina-woman-snygg-hot

Som ni vet så har jag varit rätt så orolig över min hälsa den senaste tiden. Jag har märkt flera gånger att när jag tränar så blir jag yr och illamående. Jag är konstant trött och jag vet inte om det har med mörkret att göra. Men jag har också märkt att vi i allmänhet är rätt så dåliga på att påpeka om att vi måste ta hand om oss. Vi vilar lite då och då för att sen tro att det räcker. Men så enkelt är det inte, hur ofta gör folk en hälsokontroll? Det ska man helst göra årligen. Jag behöver ta tag i min hälsa. Ska inte du också göra det? Inom kort ska jag tipsa er hur jag gör, ett bra, smidigt och informativt sätt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.