Stronger Life

Vad hände i helgen?

Eftersom det är Black Week så kommer det komma en hel del tips och kollage med härliga erbjudanden och bra priser. Jag hoppas att ni inte flippar på det utan istället tar det som något positivt jag försöker tipsa er om.

Men självklart kommer det även personliga delar också. Så som hur helgen va tex.
Min helg har varit jättefin. Vi möblerade äntligen om barnens rum, det blev jättefint och mysigt. Nu får vi också se om det kommer hjälpa min stora tjej från att vara så rädd att gå upp på natten, på toa. För hon väcker alltid mig och det pajar min sömn för jag har svårt att somna om. Men nu får vi se om det blir bättre när hon kommer bort från trappan.

Vi hade även ett pressevent, en premiär på Dröse & Norberg Productions egna Snövit som visades på Göta Lejon. Många människor, liten plats men en spännande musikal som var perfekt för små barn.

Söndagarna hos oss består alltid av matlagning för veckans matlådor, tvätt och vikning av kläder, städ av huset, läxläsning med barnen, besök av släkten eller vänner och slutligen något mysigt och gott att äta på kvällen till en bra film som inte är för lång. Söndagar är väldigt mysigt faktiskt men inte alls så kul att behöva avsluta, för man vill ju behålla den där härliga söndags/familjekänslan.

Men nu är det en ny vecka och jag är taggad för bra val den här veckan.
Bra val med kosten, bra val med träning, bra val med shopping och bra val med veckans planering.
Idag ska jag hjälpa en vän att ta fram en massa papper som min mäklare ska ha, så att min vän också kan köpa hus i Spanien! Wohoo. Jag älskar att hjälpa folk och få människor lyckliga. Bästa presenten man kan göra för någon. 😉

Nu kör vi måndag!

strongerlife-blogg-SEO-latina-woman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.