Stronger Life

Dagens tacksamhet

God morgon fredag, du kom tillslut fram till min dörr.

Idag har jag mycket jobb att ta tag i men jag har valt att stanna hemma idag och jobba i lugn och ro.
Jag ska träna på lunchen och ha det avklarat.
Efter jobbet ska jag åka in till något centrum/stan och köpa en present till lillan som ska på kalas idag och vidare ska jag och den stora tjejen på en musikal som har premiär vid Göta Lejon. Vi är inbjudna till Snövit Musikalen!

 

Men nu har vi först en dag va skola och arbetsdag framför oss. Och det bästa sättet att påbörja den är ju genom tacksamhet.

? Idag är jag tacksam för att det är fredag och snart helg. Jag har mycket fint att se fram emot den här helgen och är så glad att få spendera den med min familj.

? Jag är också tacksam för att jag är igång igen med träning och kost. Jag har varit borta ett bra tag och det påverkar mig på många sätt (negativt) men nu känns det rätt bra igen, att vara igång, mot rätt håll förhoppningsvis.

? Jag är väldigt tacksam över att vi har det så bra i vårt hushåll som vi har det, i vår familj. Vi har det tryggt på många olika sätt, det är verkligen så viktigt för mig. Att ha en man som älskar mig, att ha barn som är så fina som skruttarna, att ha en trygg ekonomi och att ha ett fint hem nära allt man vill ha nära. Att trivas på ett jobb, att ha mina föräldrar vid liv, att älska mig själv. Jag har så mycket att vara tacksam över!

Nu kan jag verkligen starta min dag, full av tacksamhet och lycka.
Ha en fin fredag ❣️

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.